Expertise

Over ons.

Uit passie voor architectuur, vormgeving van gebouwen en gedreven door ondernemerschap is ons bureau Vianen Ontwerpers van Gebouwen opgericht in 2012 door vader & zoon, Ruud van Vianen & Jordy van Vianen. Beiden opgegroeid in een familie waarin ‘de bouw’ een grote rol speelt. Ons kantoor bevind zich in Nuland tussen Oss en Den Bosch.

Vianen Ontwerpers van Gebouwen is een jong professioneel bureau dat zich richt op de vormgeving van het exterieur maar ook het interieur van gebouwen. We staan garant voor betrokkenheid bij de klant en zullen u op een persoonlijke manier van A tot Z betrekken bij het proces van ontwerp. Ons doel hierin is het zoeken naar een goed evenwicht tussen ‘wat mag’ en ‘de wensen van de opdrachtgever’. Ook zullen wij u begeleiden bij de aanvraag van een omgevingsvergunning of het zoeken en adviseren naar een goede aannemer of eventuele bouwbegeleiding. We hebben hierin een betrouwbaar netwerk opgebouwd met vaste partners en aannemers.

Inmiddels heeft ons bureau behoorlijk wat ervaring opgedaan en hebben we een legio aan projecten ontworpen en gerealiseerd de afgelopen jaren, dit varieert van een aanbouw, dakkapel of bijgebouw tot complete nieuwbouw woonhuizen en luxe villa’s en van utiliteitsbouw tot seriematige woningbouw. Onze (vaste) opdrachtgevers hierin zijn particulieren maar ook projectontwikkelaars enbouwbedrijven. In onze portfolio krijgt u een goede impressie van onze (gerealiseerde) projecten.

Onze bouwstijlen variëren enorm. Van modern/eigentijds naar klassiek/traditioneel of landelijk/luxueus. Maar altijd met een verhaal en met karakter waarin we zoeken naar een goed evenwicht tussen vorm en functie.

Voor een (interne) verbouwing, aanbouw, het plaatsen van een dakkapel of het plaatsen van een bijgebouw bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ook hierin maken we een ontwerp en vragen we (waar nodig) een omgevingsvergunning aan of bekijken we de mogelijkheden tot vergunningsvrij bouwen.